I LOVE BEAUTIFUL KARLSTAD! <3


 
 
                                                                                                                                                                         
Det blev en ganska tidig morgon för mig, Jennifer & Dilnya, fast ändå sovmorgon med tanke på när att vi brukar typ åka iväg den tiden vi gick upp.. :p hehe. iallfall frukost och lite fix och sånt. sen mötte Camilla upp oss på stationen vi fixade tågbiljetter och sånt..så väntade vi på tåget, tåget kom och vi gick och letade efter någonstanns de var 4 platser att sitta , vi kom in i en väldigt annorlunda vagn, kändes väldigt gammal men ändå på något sätt snyggt, med speglar och allt. haha. xD  och så började våran roliga resa mot fina värmland..vi var så taggade och peppade. och jag var så glad!! vi är bäst och de blev så många härliga skratt på tåget "vatten!!" och snack om att vi skulle fånga en kossa, haha xD vi såg att killarna uppdaterat IG om att dom var påväg till karlstad dom med. + i kanten var att tågpersonalen som kom och kollade våran biljett var supertrevlig! mer sån personal & jag hade älskat åka med SJ!! :) Hela resan tog 1 timme och 16 minuter, men kändes som typ bara 20?! gick hur fort som helst.. så kom man äntligen fram till fina soliga karlstad, staden som solen alltid skiner i :p  Anna mötte upp oss och vi gick till Duvan, som låg typ 50? meter från tågstationen..supernice! :)
 
      
där var det en liten scen och lite folk hade samlats bland annat Johanna och Malin, hälsade och sådär  , såg alex också. sen var de dax att vänta, kände egentligen för att gå runt men de blev att vi stod och väntade "köpcentrum har många hål" haha xD ju mer tiden gick ju mer folk blev det, och de var ju inte så lång tid att vänta, 1 timme går ju rätt fort om man har kul..  )) vid 13.00 så kom de upp en kille som presenterade Danny! :)
 
 
 
och så klev Danny på scenen, även han sjukt duktiga dansare Alex och Amir!!!
han sjöng Tonight,in the club , if only you och amazing (vet inte om jag skrev dom i exakt odrning nu men)
jag kände att jag inte fick så bra bilder så filmade mest!! :) sen efter han sjungit så blev det signering och vi ställde oss i den lååånga kön , hamnade väl någonstanns i mitten.. Anna & hennes kompis och jennifer hamnade lite före oss :(
 
 
 Dilnya pratade lite med Alex & Amir innan vi kom fram tilll Danny & så tog jag en jättejättegullig krambild på Camilla & Danny :) 
 
  en fin bild från när han skrev till camilla! :) 
 
Tycker om han så himla mycket. så himla tacksam för allt! <3
 
gruppbild på Anna,Dilnya,Camilla,jag och Jennifer! :)  ni är bara så bäst!!!!
 
Dilnya ville ha en bild med både Amir & Alex , dom var inne i affären, men eftersom vi inte fick gå in där och inte vågade gå in för vakterna så kom A&A ut till oss istället och tog bilder  med oss och några andra fans:)) jag fotade på dilnya & malin med dom , men vet inte om jag får lägga upp dom bilderna, så lägger upp denna på bara dom , hur söta får man blii ??? :) 
 
    Även jag tog en bild med sjukt grymma Amir & Alex! :))
 
 
 sen drog vi och käkade på donken!!! sjukt gott med mat...vi följde camilla till tågstationen för hon skulle åka hem före oss. :( sen mötte vi upp Anna och vi gick en sväng och jag fotade som värsta turisten, haha xD. men ååh så himla vackert det är, i love it ! :)
 
 söta små värmlänska änder :p haha suddig bild bara :((
 
 Why so beautiful ??? <3 
 
så fin bro! :)
 
 
     Byggd 1737 ? gammal fin kyrka...
 
    Så söt! :) <3
 
När Anna lämnat oss så satte vi oss på en bänk vid vattnet... det var över 2 timmar kvar tills vårat tåg skulle gå hem, man kan göra två saker, antigen sitter man bara och är helt nedstämd och tycker att livet är hur tråkigt som helst eller så bara gillar man läget och gör något roligt istället så tiden går fortare.... vi beslutade oss iallfall att gå till tågstationen för där fanns de eluttag så man kunde ladda mobilen... påvägen tillbaka fotade jag massa också :p
  
Solen lös rakt i ögonen på den vänstra bilden...  

 Peace! 
 
 SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GALETGALETGALET VACKERT!!!!!!! LOVE!!!<3 
 
 converse pååwääär! ;)
 
Egopics.. haha xD vi tog några bilder alla 3  med Dilnyas iphåååån .men har inte fått dom än :(
 
 
Så var det dax för oss att åka hem :( ville inte åka från vackra karlstad.. men var ju tvungen....:'( 
 och även här på detta tåget var de en supertrevlig tågkontrollant,ungefär 1 timme och en kvart senare var vi framme i hallsberg igen , de höll på att bli mörkt, solnedgången var så fin, min kamera är inte den bästa att fota med men ja ni får en liten hint om hur de såg ut iallfall :p
 
 
TUSEN TACK ALLA FINA UNDERBARA MÄNNISKOR FÖR DENNA SJUKT MYSIGA DAGEN!!!! :'))  <3

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja det va en helt amazing dag, det va så roligt o få träffa er, har inte haft så kul på länge, sist va det nån gång då jag såg BWO haha altså det är så himla härligt att stå o prata om samma person, och ingen som himlar med ögong o säger " inte om Danny igen " Hoppas att du kommer snart till k-stad igen :)

2012-09-20 @ 22:25:23
Postat av: Linzy

Riktigt fina bilder från Karlstad! Sånna där vardagsgrejer man inte alltid tänker på bor man bor här. :)

2012-10-12 @ 00:03:04
URL: http://www.systerdekadens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0