Växjö & Göteborg , awesome days! <3

Heejheej! varit extremt dålig på att uppdatera bloggen , haft fullt upp , nu har det äntligen blivit veckan som jag längtat efter, längtar så mycket tills helgen!! :) Idag var jag ute och gick en promenad i 1h det var så härligt! ;) Så vad har hänt sen jag bloggade senast?! :) 
 
Åkte till Växjö och träffade Saknade Ellinor, vi checkade in på hotellet & efter
en stund mötte Therese upp oss , vi drog och träffade State of Drama , köpte skivan som jag redan hade innan ;) men den är grym! "det känns som de var igår"  haha  xD ja de var ju bara ca en vecka innan jag såg dom xD gick iallfall lite sen på stan och åt, drog tillbaka till hotellet träffade Emil, Sebbe och Rickard i lobbyn.. ;) Sen träffade vi även Stefan lite :) highfive i hissen :)
 
 
Vi drog iallafall ut till rixfmfestivalen 5 minuter före de började, vi stod ganska långt bak men de var grym publik iallfall i början ;) Sen såg vi Rydell & Quick på natten.. haha extra fin stavning jag hade på dom när jag la upp bilden på facebook, haha, men dom är grymma ! ;)  Sen den grymt roliga rix fm eftefesten ,GALET! ;) <3
 
Grym rolig kväll & natt.. bilderna får tala för sig själva ;)
 
 
Med 3 timmars sömn så var det dax att gå upp och äta frukost, för att sen åka hem... var så sjukt trött  och direkt när man kom från tåget till Borås så besökte jag min faster och kusin lite och åt jättegod mainnan det var dax att dra hem :)
 
grönsaker är gott :) 
 
 
Var hemma och tog det lungt i några dagar innan det var dags för mig att åka till Borås, mötte Simona och vi åkte buss till Göteborg! :)  Satt och Chillade i solen, och en gick vi och åt lite. Sprang på superfina Johnel :)
 
Eftermiddagen gick mot kvällen och det blev mörkare och mörkare, det börjde samlas mer folk vid scenen. :)
Såg några jag kände igen men annars var det nästan bara nya människor där..
 
Viktor stålberg :)
 
 
Eftersom det var mörkt och sjukt hög scen så blev inte bilderna så bra... men här iallfall några :)
  
 
 
 Efter den grymma konserten fick vi vänta någon timme på bussen skulle gå så vi kunde komma till Borås, Åkte med Simona hem och sov där :) Såå grymt rolig dag och grym konsert!  :)
 
 Rix fm bilderna från göteborg, tar vi i ett annat inlägg blir så mycket annars + att jag inte laddat över dom till datorn från iphonen :)
 
 

Uport festivalen 130802 - 130803 <3

Förra helgen var så rolig! :) 
Therese kom till mig på torsdagen och vi gick på stan  hämtade ut festivalbanden, åt pizza, satt vid sjön och såg en film hemma på kvällen med mera. :)
 
 
 
 
fredagen taggade vi för att se DARIN! tog bussen ner vid 18.15..jag vet vi är lata .vi kunde gått. ;) så för att komma dit ungefär 1 timme för han spelade så fick vi rätt bra plats. längst fram på sidan!
ASGRYM konsert, längre scen är på Liseberg, så de var NAJS! och aa shiit jag kan inte riktigt beskriva känslan av att han spelar i min egen hemstad., en dröm jag haft sen 2005 ungefär! .. träffade han tyvärr inte och vi försökte inte ens. kändes rätt omöjligt eftersom dom körde in bussar/bilar bakom området bakom scenen o så så ... :( Ena körkillen Johnel vinkade till mig, hehe .. har inte alls kommenterat alla hans iblder på instagram typ. haha xD Och Jocke kände självklart igen oss :) Nuddade Darins hand också när han gick ner, hehe.. tog det chill. men hade det varit för några år sen hade jag typ gapat och skrikigt för det.. haha xD Fantastisk kväll och solnedgång.. <3
 
 
 
'
 
Sov länge på lördagen och sen fixade vi oss.. var supervarmt men åskade lite ut.. gick iallfall ner mot stan och väl inne på uport såg vi att de var redan ganska många vid scenen men vi ställde oss ändå och sen var det ungefär en timme till grymma STATE OF DRAMA skulle spela! ååh jag älskar verkligen introt och ´hela konserten! <3 så grymma, kan inte förklara... vi hoppade, sjöng och skrek  lite grann;) Fotade & filmade också :) framåt mitten av konserten ungefär så hamnade vi längst fram! :) <3  Nästan nästan nästan i mitten! :)
 
 
 "state of.. " "DRAMA!!"  "state of.. " "DRAMA!!"  "state of.. " "DRAMA!!"
efter spelningen så kände man hur hes rösten var , hehe..fast var nästna värre på fredagen.. drog på signeringen sen och köpte idolkort.. kramades med stefan! :) fantastisk fin kväll även detta.. tog en cider på resturangen ,eller ja köpte ;) såg the sounds sjunga på avstånd..kvällen slutade att jag gick hem med en hamburgare,pommes o dricka i handen upp för alla backar :) gott!
 
TVÅ FANTASTISKA DAGAR i min lilla hemstad.. så tacksam för att  denna festivalen var i stan! varså roligt! och helt underbart väder och finns inget jag kan klaga på .. allt var supersuperbra +++++
väldigt bred artistbokning var det detta året iaf så det passar ju alla. , så kan varmt rekomendera denna festivalen . Tagga Uport 2014! :)
 
TACK THERESE, STATE OF DRAMA , DARIN och
alla andra som gjorde denna helgen till bästa på länge :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0