Sammanfattning om 2014 - del 3

 
Juli 2014
såg Agnes på sommatorsdagarna i Borås, några dagar senare så hade min bror kalas och vi firade även mig & på kvällen så var diggiloo i stan,  hade ju ingen biljett men gick ner ändå när jag kommit hem med bussen, de var ju fint & härligt väder så varför inte? hittade en kulle som jag och några andra såg ganska bra ifrån. haha .Efter showen träffade jag en glad Segerstedt.   den 11e tog jag en kvällpromenad i den underbara vädret.  I mitten på juli så var jag i falkenberg på kals och dagen efter åkte vi & såg Anton Ewald o några andra. alltid kul att fota. Åkte upp 21 juli till sthlm/norrtälje till Nike och vi var på skansen hela dagen, allång på skansen där Darin uppträde. lyckades träffa han innan vi åkte hem till Nike för några timmars sömn.  Dagen efter träffade vi bästa Pier en liten stund, så otroligt tacksam!!!!!!! :) satte mig på tåget med ett leende. sen blev de tågstopp i 2,5 timmar i vääärmen!  :( kom hem halv 1 typ. & dagen efter såg jag  Kim Cesarion på sommartorsdagarna i Borås, åkte till mamma sen och vi firade min födelsedag.
 
Augusti 2014 
Falkenberg och lite födelsedagsfirande igen :)  5e augusti magiskt fin himel. 7e augusti så var det  avslutning på sommartorsdagarna och Emil Gullhamn sjöng en låt, men jill, shirley & Magnus var också bra :) Dagen efter drog jag till växjö och träffade Ellinor, Jessica & Therese. sjukt rolig kväll!!! vecka efter såg jag & Tessan Kim Cesarion i Gbg på kulturkalset, mycket bra konsert, och lättare att fota än borås då spelningen va tidigare på kvällen.  22:e augusti såg jag rix fm festival i Linköping med Jessica! DJ Frasse & Darin var bäst den kvällen!  Även Niclas Walgren och Albin & Matte:)  vi åkte en sväng till Västervik dagen innan jag åkte hem. fin stad jag inte besökt innan.  soliga agustidagar kan vara rätt fina, 30e agusti var på rix fm festival i jönköping, mycket roligare än i Linköping på något sätt trotts att inte Darin va där, var sjuuuukt mycket ös när Frasse spelade :) fick så otroligt fina bilder i Jönköping :) Så nöjd över vissa bilder! 
Träffade Albin & Matte både på signeringen och efter rix fm festival och även Molly.
 
September 2014
Första september bjöd på soool och underbart väder, så kände på mig det skulle bli en underbar höst,  Arro är alltid sötast. vi spenderade en helg i kärradal och husvagnen. alltid kul även om man nu märkte att hösten började smyga sig på. promenader här i stan kan va rätt sköna på sommaren/början på hösten. 
Tussi sötnos.  R.I.P Maffe. han hade blivit sjuk och det gick inte att rädda han,, det var så ledsamt den där helgen man visste att nu är det våran sista helg ihop. men samtidigt skönt att kunna ta farväl.  Han är på en bättre plats nu <3  25e september var det tjejkväll i stan, och vädret var så underbart ibland kan faktiskt det vara så fint att bo här. på tjejkvällen så hade buggie dansuppvisning. så otroligt duktiga var alla som dansade :)
 
 

Sammanfattning om 2014 - del 2

 
April 2014 
April bjöd på massa härligt vårväder , underbart. Var på dans med min buggkurs i Borås när Arvingarna & ett annat band spelade. mycket trevligt. massa mys med våra djur hos mamma. Vi började vara i  husvagnen Kärradal! älskar att gå promenader där :)
 
Maj 2014 
Maj började med en festkväll i Halmstad med Tessan, skoj! Åkte sen till stockholm med Hanna! besökte den snygga pelaren.. (tyvärr finns den inte kvar länge)  Såg segestedt sjunga, dagen efter träffade vi Danny i en glasögonaffär där han signerade. sen såg vi Justin Timberlake på Tele 2 Arena. Grymt var det! väldigt långt till scenen.  Dagen efter intervjuade jag & Linda  bästa Pier.  Underbar söndag! Några dagar senare släpptes All I Ever. Våran söta katt Maffe. R.I.P. I Miss you.. Kärradal levererar i toppklass! 
Åkte sen till Turkiet med Tessan. Grymt skönt & roligt! Flög flygplan för första gången och minns fortfarande den läskiga men spännande känslan när planet började flyga.
 
Juni 2014.
Turkiet var helt underbart, vilka minnen. vi stannade till 3e juni, andra juni var det  superhöga vågor så man ramlade hela tiden i havet. skoj! Drog hem till kalla sverige igen. pappa firade sin 50årsdag dagen efter jag kom hem och sen tog min bror studenten.   Maffe <3 Kärradal så underbar plats. hittade en liten nyckelpiga när vi gick promenad.  Underbart SOMMARVÄDER! Midsommar i Alstermo/Växjö Med Annie & Ellinor :).  State Of Drama spelade i Varberg så jag och mamma åkte dit och kollade på dem. & vi sov sen i husvagnen!  Åkte sen dagen efter till Halmstad & festade med Tessan . Rolig kväll :)
 
Del 3 kommer om några dagar!
 

RSS 2.0