Darin - Göteborg 130524

Förra veckan var jag på Liseberg med Simona med flera.. och såg Darins grymma konsert på hans turnépremiär!!! :) ser ut att bli 2-3 stopp till jag ska på denna turén i sommar!!  om lite drygt 3 månader står han på en scen .. (nej 2 månader. är det kvar bara) .. på en scen nere vid sjön här. kan fortfarande inte fatta!! :)
 
 
 Helt grymm konsert!!! :)
Har inga ord som kan förklara, always so best!!!.

STOCKHOLM I MITT HJÄRTA! <3

Hade några gymma dagar i våran vackra huvudstad med fina vänner! :)
 
Day 1
 
Träffade Hanna på Centralen vi drog till globen och träffade Dilnya som köade, sen drog jag & Hanna till gamla stan och sen vidare mot SVT (memories) ladda telefonen lite och lyssna på SOD som hade intervju i Radiohuset brevid, sen träffade vi killarna snabbt innan dom skulle åka vidare.. jag och Hanna åkte/gick till grand hotel där va det Kaaaoz , efter kanske typ en halvtimme? so drog vi mot globen.. lite Fail att jag hade missat vilken ingång jag hade och trodde jag hade ett nummer som jag hade dagen efter istället... haha ladda mobilen liten på globen city.. :) Häftig känsla att gå in i globen igen, inte varit där sen mello 2012...yeaaah fett naajs plats... seegt att vänta mellan förbandet och justin!! men när han väl kom upp på scenen så var det ändå värt väntan.. :) Han var verkligen grym !! det var en grym konsert , grym ljusshow och vissa av hans låtar är sjuukt bra!! och de var kul att höra dom live!  Efteråt hade jag bestämt träff med Hanna på ett bestämt ställe  och efter tag så hittade jag henne. .. vi gick mot tunnelbanan , de var fett mycket folk,. men vi kom med första tåget? tror jag . min mobil hade dött lagom till Hanna mötte mig.  men kunde ladda lite på centralen innan vårat snigeltåg gick, seriöst kändes som man aldrig skulle komma fram... väl framme i Uppsala fick vi ta en taxi till Therese , för bussarna hade slutat gåå...
 
 
 
 Day 2 
 
Lite sömn och tåg från uppsala till sthlm med hanna, gick på stan lite innan hennes tåg skulle gå, hann även träffa på Dilnya oxå innan hennes tåg gick  :) Sen blev det fika på ett ställe, ska nog inte dricka fanta där igen... var lite obehagliga saker i fantan ush... så tog coca cola istället.... sen när dom skulle åka så blev jag själv ca 1-2 timmar satt och laddade mobilen på centralen innan jag drog mot globen igen för jag hade ju en biljett  även till onsdagens konsert , träffade Sophie och hennes kompis efter tag, dom åt och jag bestämmde mig för att äta inne på globen istället...
väl inne i globen så såg jag förbandet,  och sen tog jag det chill i hallen (?) eller vad man säger det utanför.. åt mat o sånt .visste ju ungefär vilken tid justin skulle sjunga eftersom han gått på scenen ungefär samma tid dom 2 andra dagarna... men var ju ändå lite rädd att missa...iallfall som gårdagen så kom det upp en tidräknare som räknade ner en kvart. så började konserten igen!!! var kul att se den igen, känns samtidigt inte som de var så mycket sämre plats än dagen innan , men nu hade jag B sektion och långt ifrån. fick ändå helt okej bilder. :) Och måste säga att man såg mer ljuset från denna platsen och de var såå coolt! :) Efter konserten mötte jag upp Sophie och hennes kompis och vi gick mot garaget och så började vi åka mot uppsala tog en stund att komma ifrån garaget men ändå snabbt.  Framme i Uppsala ca 1 timme tidigare än dagen före. verkligen supersnällt  . TACK! :)
 
 
 
Day 3 
 
sen var det en ännu tidigare morgon i uppsala , hade ca 40 minuter väntetid i stockholm och då gick jag och besökte en fin pelare som jag var med när den målades för ca ett halvår!! :) sen väntade några timmars tågresa hem,. men gick rätt fort för har ju min älskade iphåååån ! :)
 
 
 
TACKTACKTACK alla som jag träffade i stockholm! :)

Darin - Göteborg

Åkte till Borås och mötte upp Hanna och vi gick på dubbelvånings bussen, tycker fortfarande att de är coolt att de är dubbeldäckare från borås till gbg o tvärttom. fast de varit så några år nu ;)  och jag lär de mig nått nytt alla säten har elluttag , trodde bara de var dom som var där nere vid borden ;) gött!!
 
 
 
När vi kom dit så gick vi till Hannas mammas jobb först och sen gick vi mot trädgårn och satte oss där och väntade, var 5 andra tjejer före oss... det var BLÅSIGT och kallt. efter ca 1 timme så bestämde jag mig för att gå och äta på max, Hanna ville inte följa med så gick själv, lite tråkigt, men skönt att komma in i värmen en stund. sen gick jag tillbaka, satt kanske 10-15 minuter ,sen öppnas en dörr & Darin står där precis framför oss "Sitter ni här och fryser? Jag tänkte bara komma och säga hej!" aaaw så söt verkligen!! så stannade han kvar och tog bilder och pratade med oss fans som var där, hade kommit runt 20 st. 
 
 
Efter en stund såg man att han hade lagt upp de här på instagram :) 
 
 
Var ca en timme kvar tills vi skulle få gå in, var ganska kallt ,fast jag hade regnjacka, började småregna lite fast de var tur vi var under tag så drabbades inte så mycket av det.. vid 18.30 fick vi komma in, fast bara till en dörr, så fick vi stå där en stund innan de blev insläpp till scenen, sprang till fel sida först för Hanna sprang till vänster hon fick mycket bättre plats, så den tog vi :) och faktiskt så var den platsen inte långt ifrån den platsen jag hade på trädgår'n 2007 när Darin hade konsert där .
 
 
 
Jocke & Darin :)
 
 
 så väntade yttligare en timme där innen innan konserten började.
Konserten var så sjukt bra , BÄST!!! :) Han blandade både nya låtar & gamla , jag sjöng med  i varje låt och filmade och fotade, dock så var det inte så bra ljus där så bilderna blev inte helt perfekt. Men några blev helt okay. Det var mäktigt att han hade stort band bakom sig och kör! =)  Efter ca 1 ½ timme var den grymma konserten över, vilken show han bjöd på!!! Gillar också hans fina mellansnack, var nära på att börja gråta vid ett tillfälle, konserterna blir så mycket roligare om man pratar med publiken och inte ba "nästa låt är.. " och kör låt efter låt,  gillade den akustiska delen väldigt mycket oxå och man ser verkligen hur mycket han utvecklas på dom här 9 åren!!! :)
 
Jag tror jag fick med hela bandet + kören här?! eller så var det nån mer längst bort..minns inte..:S iallfall sjukt bra band var dom, och man kände ju igen Jocke från kvällen i  Sunne, hehe. :)
 
de var ca 45 kvar tills min buss skulle gå, innan vi gick så frågade jag vakten om han kunde ta upp Jockes plektrum han kastat åt mitt håll :) , vi hämtade ut jackorna stod några minuter ute innan vi sa hejdå till Sofia som var första gången jag träffade. och jag och hanna gick till stationen, köpte lite på pressbyrån innan jag klev på bussen hem igen. Tur det fanns el på bussen, annars hade hemresan varit så tråkig .. väl hemma så var de dax att sova. :)
 
Finns en video uppe på youtube, ska försöka fixa några fler senarare! :)

RSS 2.0