Opel big fan of summer - Falkenberg 16/7 :)

I sommras när vi var hos mamma så såg jag att Anton Ewald skulle uppträda i Falkenberg där Opel big fan of summer gästade  ca en halvtimme från där mamma bor så jag frågade om vi kunde åka dit, kunde vara kul att fota lite.  När vi kom dit så var det ganska mycket folk men hittade en plats på andra raden bakom några. Träffade Therese från helsingborg där & vi pratade lite.
 
Alex sjöng sin låt fånga mig & Oliva sjöng meet your mother. Dom var bra och duktiga, inte sett dom förut, har sett Alex dansa några gånger bakom Danny förut men inte sett han sjunga live. Efter det sjöng Anton 4-5 låtar och sen signerade dom men jag gick inte på signeringen utan vi gick ganska snabbt efteråt och åt mat och sen åkte vi hem. En trevlig kväll :) 
 

 
superfint väder var det!  :) 
 

17 september! :)

Det är mitten av september och det är så varmt och fint väder, hur underbart är inte det?! :)
Gick vid sjön idag och fotade lite med iphonen, blev väl inte så jättebra bilder men lägger  in 2 st jag tog här.  Hade en supermysig helg i helgen, med mina kusiner, var på kalas och buggade i söndags också! Hade träningsvärk i benen i måndags efter allt dansande.   haha :) Helt underbar känsla efter man tränat, den känslan går inte att beskriva! :)
 
 

Efterlängtad vecka! :) ♥

  
Förra veckan la Broken Door upp nyheten att dom skulle släppa musikvideo nu i måndags! Så jag längtade hela förra veckan att det skulle bli måndag!!! :) Har sett videon nu några gånger! och den är verkligen så bra,underbar,fantastisk,känslosam, djup & bra budskap i videon.Passar perfekt med den underbara låttexten.  Jag gillar videon oerhört mycket! :)  Helt magisk miljö den är inspelad på.   
 
kolla videon lite längre ner i inlägget och kommentera gärna vad ni tycker om videon?
 
 
Videon är inspelad i  "spökslottet" Villa Kassman på Storholmen i Stockholms skärgård 
Greta Garbo dansade i dess salar och rum. Gustav V spelade tennis i dess trädgårdar. Sekelskiftets societetslejon drack punsch i klingande kristallglas på dess spektakulära veranda.
 
http://www.mynewsdesk.com/se/united-stage/pressreleases/stockholms-bortgloemda-spoekslott-i-ny-video-1044291
 http://www.rocknytt.net/video/15220-ny-video-broken-door-all-i-ever
 
 
 
 
 
En sak som jag längtar till väldigt mycket är att min dans börjar på söndag!!!! :) har inte dansat sen någon gång i april... är nya danslokaler också så ska bli otroligt spännande och roligt att dansa i dom! bara 3 dagar kvar.. längtar oerhört mycket!! Buggen är mitt allt:) ♥
 
dansar ni något? vilken dans?
 
Veckan har bjudit på solsken alla dagar, är verkligen så underbart, man får massa energi! :)
Hösten är verkligen en mysig tid, alla dom där fina soliga höstdagarna, fast dom där regniga och kalla blåsiga novemberdagarna innan snön kommit är inte så roliga. Även fast hösten precis börjat så ser man några löv som blivit orangea, det är så fint!! :) eller vad tycker ni? 
 
 
Bild från 1 september ♥ 
vackra höst! 
 
 

RSS 2.0