Min födelsedag 22/7-14. (Part 2)

Efter en hel dag i solen så blev det äntligen kväll .& framåt kvällen blev det genrep! :) Passade på att ta många bilder, då jag inte ville fota så mycket när det var sändning :) Då fotade jag lite med iphonen,men det blev inte så bra bilder med den.  Kanske lägger in någon bild jag fotade med Iphonen en annan dag. Alla hade tagit på sig sina scenkläder förutom Electric bana band!  Solen hade precis gått bakom scenen så det var motljus när jag skulle fota Darin när han stod nära oss. blev inte så jättebra tyvärr :/  Här är iallfall några av bilderna! 
 
 
Blev lite besviken när han inte sjöng så mycket. hade viljat höra en Allsång.. alla andra fick sjunga var sin allsång! men annars var allt på skansen så himla bra!!! Hade typ ca 20-30 minuter på mig att försöka träffa Darin, började inse att det kanske inte skulle gå... stod en stund vid staketet själv.. för Nke hade fått syn på Christer björkman bland VIPbänkarna på Allsången så hon gick och träffade han... Efter ett tag så kom Darin ut och det blev som en stor "klump" runt han.. jag är väl inte känd för att vara den som tar för mig och tar bild med någon fort o så om det är många runtomkring.. men nu kände jag mig lite pressad av tiden .. Ganska snabbt fick han syn på mig och sa hej och kramades. vi tog en snabb bild och jag berättade att jag fyllde år :) Han sa Grattis :) gick sen mot utgången och mötte upp Nike. Hon var jätteglad för hon träffat Christer och jag var glad för att jag hade träffat Darin :)  vi hann med en buss till tekniska högskolan?! där vi gick av och precis där fick jag veta en fantastisk bra sak som skulle hända dagen efter  :) Så GLAD och TACKSAM!
 
 
Så kom bussen efter en stund och vi åkte hem till Nike, åt lite mat och sen somnade.. för några timmars sömn innan det var dags att gå upp igen. :) Bättre födelsedag kan man nästan inte ha!! TACK ALLA! :)

22 juli 2014 - Min födelsedag på skansen <3 Soundscheck :)

Åkte till Nike dagen före. Vi åkte ungefär vid halv 9 mot stockholm, och var framme vid skansen strax innan det öppnade! :) vi gick in och sprang allt vad vi hade, hamnade näst längst fram , precis brevid den här utbyggnaden dom går ut på :)  Bättre platser kunde vi ju inte få ;) så började våra 10 timmars väntan.. det var redan varmt och värre skulle det bli!! medans vi väntade så satt vi och lyssnade & kollade på allt som hände på scenen hela tiden och jag svarade på massa grattis på facebook och även lite telefonsamtal, men hörde inte så bra alltid... det blev bara varmare och varmare ute och när det blev moln som det blev någon gång och varade i bara några minuter så blev alla jätteglada för det var riktigt HET i solen! som tur var så hade dom vattendunkar som man kunde fylla på med vatten om man ville. :)
 
     Några bilder från dom första timmarna på skansen :) 
 
 
Fler bilder kommer i ett annat inlägg :)
 

RSS 2.0