Hello Night! :) ZzZz sweet dreams.

Heyhey!! :) ännu en natt vid datorn , tänker hela tiden att jag ska somna tidigt men blir aldrig så , de är så svårt... jag är alltid så pigg på natten och morgontrött, eller inte alltid pigg men oftast... ska ju upp tidigt imorgon, tur det är fredag :)  har redigerat klart dom flesta bilderna från förra helgen, så blir troligtvis ett blogginlägg imorgon om förra helgen. :)
 
jag håller på att vänta på att ett youtubeklipp ska laddas upp , snart är den klar och då ska jag väl sova.  :)
det är lite läskigt ibland hur jag kan drömma saker och sen så händer de i verkligheten eller iaf något liknande..har flera exempel , men orkar inte skriva dom nu :p
 
Igår var jag och träffade en kompis en stund, vi gick i på stan, jag hittade världens goaste parfym , haha , så nu luktar hela min jacka så, haha xD
 
jag saknar sthlm - bild från 2010
 
gammal bild xD
 
 
 

BD <3

 
 
 
27 mars 2010 . jag minns denna dagen som den var igår. minns hur mycket jag frös...
minns hur trött jag var efter ha varit uppe hela natten, ute i minusgrader... Dannys fel. eller nä min & min kompis fel att vi ville träffa honom och så missade vi bussen till centralen och tåget till henne..  
 
men ialfall . att de är 27 november idag betyder att det är  2 år och 8 månader sen jag stod där i kungsträdgården och såg/hörde underbara bästa Broken Door första gången. Tänk om jag hade vetat då hur fantastiska dom är.  är så glad att jag upptäckt det nu. Sommaren & hösten har varit helt galet bäst!  
 
Nu ska jag äta och sen gå på bio Breaking dawn part 2 !! :)
 
slänger in 3 bilder från sunne, en månad sen idag, GALET BRA DAG!!!!! NATT? kanske man ska säga också... ;)

 
Puss!

"Open your eyes and you´ll realize that beauty comes from within"

Rubiken en fin textrad från världens bästa låtskrivare :)
 
snart är han & världens bästa sångare på denna radion :) ska bli så kul att höra en intervju, de var längesen :)
http://www.knradio.se/wordpress/webbradio-live/
 
helsingborg , 4 månader sen! 
 
sååå fint väder!!! <3 så varmt. saknar sommaren....
 
 
 
 
 

Good memories :)

Vissa dagar , människor & minnen saknar man lite mer än andra <3
 
 
 
Är så trött så ska sova nu, godnatt!! :) 

Estello ft Pitbull & Roscoe Umali Till The Stars Come Out Official Video

 
 
Så grymt!!! 
Alvaro är så braaa, har sett han dansa bakom fler artister i några år... visste inte att han va så grym på att sjunga för än i somras då han var med på rix fm festivalerna och sjöng :) han är grym! om ni säger nått annat så kan ni inte höra så bra, hehe ;)
 
yeah , förkyld och feber nu, inte så kul.. inte gör det saken bättre att jag saknar massa. när jag är själv så här mycket blir det oxå att jag tänker så mycket, jag kom och tänka på att jag ger så mycket till folk och bryr mig om dom , så bryr dom sig inte tillbaka, eller inte lika mycket iallfall... det är ganska onödigt... jag har kompisar jag inte träffat på flera år som jag saknar, men tänker dom ens en sekund på mig? nej.. det är så slöseri med tid.
 
aja jag hinner inte skriva mera nu, ha en bra helg!!! <3 
 
 

I want it that way <3

13 november nu, det betyder 6 månader sen 13 maj....
när jag tänker tillbaka på den dagen kan jag inte sluta le. den var så fantastisk.
den vår lördagen spenderas i fina skåne med 3 vänner !!! :) kan inte riktigt fatta att jag har sett NKOTBSB live.
om jag inte hade haft bilderna så hade jag trott att jag drömt allt... 
 
det var roligt att  se & träffa killarna i a friend in london också :) som vanligt så är jag ju alltid så blyg och inte pratar så mycket men de är kul att lyssna. det är jag ju så bra på! lite kramar och hejdå och sen drog vi tillbaka in i arenan från korridorerna utanför och det dröjde inte länge innan NKOTBSB konsert började... "OSLAGBART MAGISKT I CA, 2 timmar REN MAGI , VILKEN SHOW!!!. HELT SJUKT EGENTLIGEN" . så skev jag i bloggen en vecka efter....det var verkligen helt magiskt jag minns hur man stod där och 6000 människor skriker NKOTBSB och alla sjunger med osånt. lixom de går inte beskriva... var man inte där så missade man något.
kommer BSB till sverige igen så ska jag försöka gå... och jag hoppas att jag får se & träffa a friend in london igen snart... just nu håller jag på och lyssna på en setlist som någon gjort på spotify med låtarna från konserten har 12 kvar... 
 
 
I will never forget 13th may 2012 <3
 
http://www.youtube.com/watch?v=1UYuVjB_LvM
http://www.youtube.com/watch?v=WYEJuSefzEE
 
Goodnight! :)

TjaaTjaa! :)

haft en grym helg hos min kusin & faster :) lekt, spelt spel och busat med min kusin, sett på x-factor, så mycket båättre & en film :) Darin är så himla bra i så mycket bättre.. och Danny var grym i x-factor både öppningsnummret och nya låten Delirios :) Helgen avslutades med 75 minuters bugg.. segt bara att de fattades hur många killar som helst :( så man fick vila jättemycket... hade tänkt se Andra avenyn men så funkar inte hemsidan jag ska kolla på :(. så får kolla om den funkar imorn :) har blivit beronde av den serien igen sen jag började se den i mitten av veckan. så himla bra är den.
 
 
Bästa bästa Broken Door! <3 saknar detta dygnet så mycket. saknar spelningen , saknar alla minnen <3 Minns hur glad och lycklig jag var detta dygnet , helt klart en av dom bästa dagarna detta året.! lätt!!! :)
önskar att jag får uppleva ett lika bra dygn som detta snart och längtar tills jag får se den grymma spelningen igen.. hoppas de blir snart. :)
 
Ska sova nu, godnatt! :)
 
 
 

It's friday!!! Yeeah ;)

 
 
FredagFredag saknade Fredag . äntligen! :)
härligt med helg, ska bli kul att se Danny sjunga sin nya låt i Xfactor , missa inte!!! :)
 
Känner inte riktigt att jag vill skriva så mycket mer, livet rullar på.. ibland mår jag bra & ibland mindre bra..
jag saknar dygnet i Sunne och alla jag träffade där. hoppas jag får träffa alla igen snart!!! :)
 
Puss!
 

Live . Love . Laugh <3

Ny dag, ny vecka (och ny månad ) första blogginlägget i november... 
 
denna dagen har jag varit sjuk trött, men kämpade på iallfall.. fast jag egentligen bara ville gå tillbaka till sängen och sova imorse. helgen var bra... men lååååångt ifrån lika bra som förra.. saknar minnena <3 bäst!! :)  
 
BEAUTIFUL AUTUMN! HAPPINES =)
 
idag är det 5 november 2012 ...de betyder lite olika saker.
först kan vi ta det jobbiga.. det är 6 år sen jag träffade morfar senast på hans födelsedag :'( hans sista födelsedag, om jag hade vetat då att de var sista gången jag fick träffa honom så hade jag aldrig gått därifrån, aldrig!!! :'( <3
 
5 november betyder också att det är åtta år sen Darin sjöng I don't wanna miss a thing i idol. de var från den dagen jag var fast. hade blivit medlem på darins hemsida några dagar före... 8 år av mitt liv, men det känns som han varit min idol mycket mycket längre... så mycket har hänt....
 
och så är det 11 månader sen jag träffade Natta första gången, 11 månader. så underbar vän :)  så tacksam att jag lärde känna henne tack vare Danny ;)
 
11 månader sen när vi träffade Kevin borg som var på besök i stan i några dagar...
 
nu ska jag sova, godnatt!! :)

RSS 2.0