Yesterday! :)

Yesterday was so good evening!!! yeah.
 
nää nu skriver jag på svenska, är för trött , ska sova snart... 
kan berätta om gårdagen imorgon, kanske o dom senaste dagarna.. sen har jag ju Darin förra veckan o berätta om oxå.. det är mycket just nu, man hinner inte med, tiden flyger iväg... lixom redan 3 månader sen sälen..:o 
 
Ett år sen mina favoritkillar släppte sitt debutallbum!!! :)<3 Den går hett på spotify.. strax över 4000 lyssningar sen i januar enligt lastfm.se ;)) yeees i love thiis wonderful songs... 
 
Är lite övertrött av dom senaste dagarnas långa dagar utan sömn xD hehe. 
 
Godnatt!! :)
 
 
 
 

Todo El Mundo :)

Lyssnar på Dannys nya grymma låt... blir bättre och bättre ju mer man lyssnar!! ;) Brukar ju vara såå....
 
Klockan tickar på alldles för fort.. känner att jag borde sova hyfsat tidigt idag, men slänger in lite bilder från den senaste tiden så får jag ta och blogga ordentligt när jag får tid :) 
 
 
Det får räcka med bilder,,verkligen LOVE på vädret!!! enda negativa är att det blåser o sånt... men runt 10+ är inte fel... var verkligen en fin kväll igår ,var på standen helt ensam i solnedgången, lyssnade på musik och skrev lite i sanden & fotade ;)
 
GOOD NIGHT, Sweet dreams !!! :)

Stort Hjärta - Färjestad BK Blå Rummet stiftelsen

 GE MED HJÄRTAT OCH TA CHANSEN ATT FÅ EN GÅVA TILLBAKA
 
Klicka på bilden för att komma till storthjarta.se 
 
 
 
 
på hemsidan kan du läsa mer, men kopierar en text om stiftelsen och blå rummet här ändå.
 

OM FÄRJESTAD BK BLÅ RUMMET STIFTELSEN

Under åren har värdarna i Blå Rummet lagt märke till att flera av familjerna med sjuka och funktionshindrade barn har en mycket ansträngd ekonomi och att fattigdomen bland de sjuka och funktionshindrade barnen är stor. På grund av barnets sjukdom eller funktionshinder har inte föräldrarna möjlighet att arbeta heltid. Vidare kan barnen kan ha särskilda behov av hjälpmedel och mediciner som inte ersätts av samhället som frestar på ekonomin ytterligare. Tanken väcktes därför hos värdarna i Blå rummet att starta en stiftelse vars avkastning skall delas ut som ett eller flera stipendier till sjuka och funktionshindrade barn. De kontaktade konstnärer och presenterade sin idé, konstnärerna trodde på idén och skänkte tavlor vars försäljningsintäkt skall utgöra grundplåten till stipendierna. En stiftelse med namnet Färjestad BK Blå Rummet stiftelsen har bildats. Fler aktiviteter planeras för att tillföra stiftelsen ytterligare kapital, de kommer att presenteras på hemsidan under rubriken Nyheter.

 

OM BLÅ RUMMET

I samband med byggnationen av Löfbergs Lila Arena önskade Färjestad BK skapa en mötesplats för sjuka barn och funktionshindrade barn där de tillsammans med sina familjer kunde få se på ishockey och därigenom få ett avbrott från vardagen och dess problem. Sedan Löfbergs Lila Arena öppnades 2001 har blå rummet besökts av ca 6.000 sjuka och funktionshindrade barn som i samband med ishockeymatcher och konserter i arenan kostnadsfritt har fått ta med sig en anhörig. Verksamheten är mycket uppskattad och betyder oerhört mycket för de sjuka och funktionshindrade barnen.

STIFTELSENS ÄNDAMÅL

Färjestad BK Blå Rummet stiftelsen har till syfte att med avkastningen från tillgångarna bidra till att höja livskvaliteten för sjuka barn (tom 18 års ålder) och barn med funktionshinder, eller barn (tom 18 års ålder) som annars har svåra livsvillkor. Ändamålet tillgodoses genom att lämna ekonomiskt bistånd till den eller dem som styrelsen utser efter prövning utifrån destinatärens behov. Bidrag skall även kunna lämnas till juridisk person som verkar i linje med stiftelsens syfte.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Var med och hjälp dom sjuka barnen & skänk 100 kr eller mer till stiftelsen , så kan du vara med och vinna en spelning med Broken Door eller andra fina priser.  När du fört över pengar, så skriver du  Namn & Mejladress och en motivering på hemsidan  på högst tio ord.  I fältet kvittonummer skriver man : inbetalt till kontonummer.

 

Sprid de här så så många som möjligt får veta om Färjestad BK Blå rummet stiftelsen och om Hjärtegåvan! TACK!

 


Saknade minnen <3

Bilder får en att sakna sommaren så himla  mycket, varje år ser så olika ut. varje sommar har sina höjdpunkter  och sin charm, men 2012 var något extra.. saknar den så oroligt mycket...  och längtar som en galning till årets sommar, trotts att jag inte har en aning om hur den kommer bli..  kanske blir den dålig sommar??? nej nu ska vi inte tänka så, den ska bli grymm!!! hoppas på det iaf... :)
 
10 saker jag hoppas att kunna i sommar :  
* bada mycket
*sola mycket
*träffa massa kompisar
* vara vid havet 
Gå på en/flera Broken Door spelningar :)
*besöka Karlstad en gång 
* gå på minst en Rix Fm festival
* Se Darin minst en gång
*Se Arvingarna minst en gång (tradition sen 03) 
*Gå på en/flera Broken Door spelningar :)
 
haha ja jag vet att jag skrivit en sak två gånger ;) hehe.
men kom inte på nått mer...
 
 
 
 

RSS 2.0