State of Drama - Borås :) <3

Åkte till Borås där jag väntade en stund på Rebecka N, det ösregnade först :( sen kom rebecka N och vi ställde oss vid staketet som dom precis ställt upp det hade nästan slutat regna då sen kom Rebecka S och state of drama började ha soundcheck :)
 
souncheck :)
 
Efter soundchecket träffade vi Emil lite, Rebecka N ville inte vara
med på bilden så hon har klippt bort sig :/
 
sen gick vi runt lite på stan och åt mat osånt och började köa igen vid 16.30 typ?!
hade faktiskt kommit några dit före oss men vi fick ändå plats längst fram nästan i mitten :)
 
Det blev superfint väder , Rebeckorna försvann en stund och jag blev själv, men strax efter kom Camilla och gjorde mig sällskap sen kom rebeckorna tebax och såg vi sen såg vi på förbandet. och när dom ropade upp vilka som vunnit sommarchansen.
 
Peter Lidén , han var duktig..
 
looptroop rockers.
 
 
sen träffade jag Amanda när jag gick iväg lite på promenad... och så kom jag tillbaka och då hade de kommit massa massa folk.. men kom fram iaf till min plats :)
Så sjöng looptroop rockers (promoe) va en utav dom.. inte så bra enligt mig...."/ 
Sen blev klockan äääntlgen 21:00 , internet låg nere så kunde inte skicka massa tweets och sånt . men fick iväg en bild på instagram iaf :) dock så tog jag bilden mycket tidigare :)
 
 
efter den den sjukt sjukt grymma spelningen så gick jag och camilla till utanför grand för hade bestämt träff med en vän där och så behövde jag ladda min mobil, camilla behövde gå hem så sa hejdå :( ångrar faktiskt lite att jag inte gick på state of dramas signering, eller jag ångrar de rätt mycket :(  vi drog in på nattklubben på grand och väntade , dom var lite sena.. men vi dansade lite innan de började :)   Jag älskar verkligen introt till spelningen :) trummorna och allt . woow :)<3
 
bra skärpa osv. haha xD
 
 
Så blev de stömavbrott.... :/ xD 
 
men sen var dom tillbaka efter typ 5 minuter :) <3
Suddigt, men gillar bilderna ändå , sjukt bra ös !!! :) <3
 
Så grymma!!! :D Rickard kom inte med på denna bilden :( 
 
Sen stannade vi kvar lite , träffade Emil snabbt, ville träffat dom andra oxå men det hann vi inte vinnan vi skulle åka hem, kanske skulle hunnit om vi stannade lite längre men de kommer fler gånger ;) , så otroligt vackert att åka hem vid 2 ungefär och se att de började ljusna.. superfint!! :)
såå Tacksam! tack alla för en fantastisk underbar dag!! längtar tills jag får se grymma State of Drama igen!! :) 
 

A day of happines :)

Igår var verkligen så otroligt bra dag, träffade dom bästa och hade superroligt :) 
 
Tidig morgon, buss till Borås och väntan i borås 1h ,tåg till Herrjunga , tågbyte och medans jag väntade på tåg 2 så såg jag Danny sjunga i tv4 play Todoelmundo, ville typ dansa på perrongen men nej hade sett lite dumt ut så hoppade de.. tåg 2 kom och tog mig till Laxå., såg på en intervju med Danny oxå, yeah där stod tåget mittemot så var bara o kliva på... åkte den till Kristinehamn, lite fail att det stod att tåget mot sthlm på en perrong och sen mot oslo/karlstad på andra sidan, o så kom tågen tvärsom alltså fel.. så de var massa som gick på fel.. men jag gick på rätt som tur var. Riktigt tur var det :).. framme i karlstad runt 11.15, underbar känsla att va tebax :) laddade mobilen på centralen sen gick jag och solade lite eller ja satt i solen iallfall.. härligt! :) sen åt jag på mitt i city... supergod mat ! yes :) stressade lite för jag skulle ta bussen till skoghallsparken , men väl på bussen så ser jag att jag har missat souncheck, de var ju det jag ville se. därför jag åkte så tidigt dit ut, men samtidigt så var det ju inte så kul i stan helt alone heller.. .men iallfall , lite seg väntan i skoghallsparken men gick rätt fort , jag mådde lite sådär ,var verkligen trött, sov typ ingenting natten före... klockan blev äntligen 15.30 och Anna kom och överaskade mig :) vi hade inte pratat på hur länge som helst, trodde jag hade gjort nått dumt eller nått , men hade visst fel, tänk vad missförstånd kan röra till det ibland.. några barn dansade till Amazing, duktiga! :)
 
 
 
sen blev klockan 16.00 och dom bästa gick upp på scenen :) kan inte beskriva hur glad jag är att jag var där och fick se dom . helt obeskrivligt bäst är dom! var så kul att  se en lång konsert igen, dom två senasste gångerna har de varit 10-15 min bara :/ iallfall fantastiskt underbart & se dom och sen träffa dom igen, längtar redan tills nästa gång :) och jag längtar GALET mycket efter att höra NYA LÅTAR , can't wait... TAGGAD!!! :)
 

Hann precis med mitt tåg hem oxå, TACK! :). på vägen hem behövde jag inte byta så många gånger, bara en gång i öxnered (haha ligger vid vänersborg) och inte så lång väntetid heller.:) även i Borås var de 20-30 minväntetid..:) Superlång resa , och kanske inte så kul hela tiden, men helt klart lätt värt att åka!!! alltid så himla kul och träffa dom bästa!!! :) Såååå glad och tacksam jag var när jag somnade och är det nu oxå , sitter och ler när jag tänker tillbaka på gårdagen, och alla andra dagar jag träffat dom :) och så tänker jag på hur bra dom får mig att må bara genom att vara den dom är och att dom alltid så underbara och att dom gör världens bästa musik!!! Thanks so much 4 yesterday! :) <3
 
Tycker om er såååååå obeskrivligt mycket :) <3
 
Godnatt! 

Rengbågsgalan 2013 <3

Här är inlägget jag lovade förra natten.
 
Igår var jag med Jonna på Regnbågsgalan på Liseberg, träffade även Annelie en stund och hälsade på Safiyo :) Träffade även saknade Pier & Tobias igen.. . hade sett framemot den dagen, Den var så bra,  bästa dagen på länge , SÅ OBESKRIVLIGT GLAD OCH TACKSAM! :) Här är några bilder jag fotade: 
 
 
Dagen bjöd på strålande sol från kl 15 typ.. och de blev bara bättre o bättre :)
hann åka lite karuseller själv innan jag åkte hem, bland annat balder, var 5 min kö bara, längesen jag åkte den så de var kul :)
 
TACK ALLA FANTASTISKA PERSONER JAG TRÄFFADE !!! :)
 

Happines and good life. :) <3

Nattuggla som jag är sitter jag nu och lyssnar på musik, redigerat bilder och filmer från idag (igår) och jag kan inte sluta le.. var en så grymt braa dag, bästa länge! :)  Men snart ska jag sova.. kom på att jag har fullt upp resten av veckan egentligen bara imorn om jag är helt ledig, då jag inte ska göra nått, eller jo kanske hälsar på pappa och min bror lite :)
 
slänger in en bild & fler kommer i ett blogginlägg om några timmar :)
 
Bästa bästa bästa Pier & Tobbe, så GLAD att jag fick se dom igen efter så många veckor & månader... 
så GLAD att jag fick träffa dom en stund oxå . Dom får mig att må så himla braaa! :)
 
Good night :)

RSS 2.0