Uport 2015, dag 3 :)

Vi sov ganska länge och sen gick vi upp och gick till stan för att kolla på Travel with the sun som spelade kl 13.30. Tekniken krånglade lite men sen kom spelningen igång, har inte sett dom förut men de var riktigt grymma.  Det var så varmt och solen stekte. superskönt! Superfint var det vid sjön denna dagen! :) Jag och Jessica gick och åt på stan och sen åt bussen hem. Jag redigerade lite bilder och vi laddade upp för kvällen.  :)
 
 
 
Vi gick lite efter 20.00. Gick vi ner till stan :) Det var jättefint och soligt väder så vacker solnedång.
Vi hann se Stiftelsen lite på slutet av deras spelning., sen köpt vi cider & stod i ölträltet lite sen ställde vi oss & skulle se Norlie & KKV... vi flyttades nog fram 10 meter?! långt fram var det iallfall vi hamnade sen.. allt var kaaoz men spelningen var mycket bra!!
 

 
efteråt köpte vi vatten.. men varför köpa vatten när man kan dricka annat? :) haha. vi köpte en cider till sen och stod i öltältet lite & sen skulle Hoffmaestro börja. var kul att höra highway man. grymt ös var det vi stod väldigt långt bak. sen hittade vi bättre platser vid ett träd fast ändå inte jättelångt fram. Efteråt spelade Eliphant vi såg henne lite men sen gick vi hem. hade hellre viljat ha catfight på lördagen men nu spelade dem ju på fredagen. Vi började gå hem och väl hemma så hör & ser vi litegrann att de skjuter raketer i stan.  Går ut på balkongen för att filma men nästan alla hamnar bakom träden utom den sista. men det var jättefint!! :)
 
 
 
Tusen Tack för en fantastisk dag & fantastisk festival :) ♥
Så mycket musik & glädje dessa dagar. TACK!
 

Uport 2015, dag 2 :)

 
Vi Sov ungefär till 10 :) sen vid lunchtid gick vi till stan & åt mycket god Pizza :) sen lite fix på stan och kollade scenområdet från hotellet :)  buss hem och bytte om och fixade mig.  Bedömde vädret lite dåligt. trodde inte det skulle vara så kallt, trodde det skulle vara sol och varmt. så lämnade jackan hemma. vi gick ner ungefär vid 16.20 kanske. insläpps skulle vara 17:00 vi kom fram ca en kvart innan insläpp och konstigt nog så var det inte så lång kö som jag trodde, vi var typ först nästan, bara 5 personer före oss :)
 
 
Vi stod där lite och sen blev vi insläppta och vi gick till lilla scenen där Molly skulle spela, valde platser och satte oss.. .det började komma folk direkt efter oss nästan. Tiden gick otroligt fort. känns inte alls som man väntade. kl 18:00 började Molly sjunga, woow hennes spelning var magiskt bra & hon var glad hela tiden på scenen. vilken energi och lycka hon sprider.  Zara Larsson och hennes crew stod bakom/vid sidan av scenen och dem och några från publiken dansade med molly på scenen till "like no one's watching".Efter ha sett Molly spelning som varade i ca 45 minuter (önskar spelningen var längre)  så gick vi till stora scenen, Petter började nästan direkt. Det började regna och var jättekallt. jag tog beslutet att jag ville ha min jacka tänkte ta bussen upp o gå ner. men så väntade jag på "såklart" eftersom det är den bästa låten med Petter,lyssnar annars inte på han. så det blev att jag missade bussen, så fick gå upp, när jag hade kommit en bit i backen. halvägs hemma när jag gått 500 meter så hör jag att han köra såklart och publikens skrik tydligt. ville varit där då eftersom det hade varit grymt att uppleva att stå där vid scenen då. men tyvärr så gick det ju inte eftersom jag redan var påväg hem... Hämtade jackan snabbt och tog bussen ner. var nere ca 20.30 alltså 45 minuter före Zara skulle sjunga. När jag kom in på festivalområdet igen så gick jag till scenen, såg först inte Jessica, men tillslut så såg jag henne jag trängde mig fram lite, folk blev lite sura. Fanns ingen plats brevid jessica men stod bakom henne och Zara började 21.15. SÅ SÅ GRYM!!  Helt otrolig spelning! var otroligt mycket svårare att fota Zara än Molly då scenen var högre & det hade blivit lite mörkare ute.  
 
 
Så den lilla scenen är bäst när man ska fota och spelningen blir mycket mer personlig än på den stora. Massa jobbiga killar tryckte på som galningar. så det var jättejobbigt. men annars var det grymt bra stämming. under sista låten fick jag en härlig feelgoodkänsla :) Jag bara stod och lyssnade.  Även denna spelning tog slut för fort tycker jag.  Helt otrolig spelning , Queen Zara är så bra! :) <3 Mitt batteri på kameran hade börjat visa att det nästan var slut. så jag ville inte fota för mycket eller filma så jag skulle ha till Magnus Uggla som skulle vara sen. Direkt efter Zaras spelning gick några så jag kunde ta platsen brevid Jessica. det var över en timme kvar tills uggla skulle börja. Thomas stenström började strax efter Zara på andra scenen men vi kunde inte gå dit för då hade vi förlorat våra platser så vi stod & satt vid staketet. men även här gick tiden rätt fort. Det var så häftigt med den stora discokulan :)
 
 
 
 
. Klockan slog 23.30 och Uggla klev upp på scenen! Han var så grym, vilken kung!!! vilken stämning det var vid scenen. Allsång till de flesta låtarna. Han sjöng inte Efterfest vilket var jättetråkigt. men Kung i Baren fick jag höra live. Mäktigt!! Han spelad exakt en tmme. Jag var helt sluut efter inte ha drukigt vatten på flera timmar så vi gick och köpte det. sen skulle några som heter Catfight spela, dem var väldigt grymma! Jag hade batteri på kameran så filmade lite. fota några bilder men vi stod rätt långt bak.  vi stannade inte så länge för klockan var rätt mycket och vi skulle ju orka morgondagen så vi gick hem vid 1.15  
 
 
Tack för en helt fantastisk dag! :)

Uport 2015, dag 1 :)

Denna gången behövde jag inte resa långt... eftersom det var festival i stan :) Jessica kom till mig på eftermiddagen & vi gick lite i stan & fixade några saker. såg slutet på state of drama soundcheck, åkte hem, åt mat och gick ner och bytte ut biljetterna mot snygga uportarmband. var inte så lång kö när vi kom dit men sen blev det hur lång kö som helst. vi stod ca 10 minuter ungefär. Gick sen mot torget,var typ ingen där så vi gick till ett cafée och köpte Loka & kaffe och satt där  ute på uteserveringn i solskenet och pratade en stund. När det var ca 45 minuter kvar gick vi till scenen och ställde oss där,vi stod där själva i mitten en liten stund men inte långt efter så började det komma mer och mer folk.
För sjöng Alina Devecerski.  helt okej spelning, inte min musiksmak men det var kul att höra flytta på dig. sen blev det en liten paus och så skulle den stora överaskningen komma. Sebastian festival genreralen som var DJ och spelade några låtar. blev lite besviken då jag trodde det skulle vara någon artist det trodde nog många. men Sebastian var helt okej & det blev party stämning med några låtar från artister som varit på uport 2013,2014 o som var med 2015.  Han spelade inte Darin så det var synd. Men sen spelade dem låtar i bakrunden och då spelade de Darin, gissa om jag blev glad?. 
Klockan blev 22.00 och State of Drama klev upp på scenen och spelade. det var så grymt . De är så grymma på scenen som alltid ,Detta var en av deras bästa spelningar jag varit på med dem. Efteråt köpte jag deras singel. Kramades med Emil & fick ett plektrum. 
 
 
 
Var hemma ca 23tiden och då blev det datorn lite och sen somnade vi för att ladda inför morgondagen :)

Uport 2015! :) ♥

Sitter här med mitt fina uportArmband på armen fortfarande ;), förra helgen Torsdag-Lördag var det Uport musikweekend här i stan. Jag och en kompis var där. Har tänkt att blogga om det men inte hunnit ,men här kommer en film ni kan se, från nästan alla artister/band vi kollade på. 
 
 
 
 
Kung uggla, Queen Zara and Princess Molly var bäst
och såklart Prinsarna i State of Drama :)

RSS 2.0