Rix FM Festival 2015 - Göteborg <3

Söndagen 16 augusti var det Göteborgs tur att få besök av Rix Fm festival! Blev spontat att jag åkte dit, jag var där vid runt 12. Träffade Karolina och åt på mcdonals.. sen träffade vi Albin vid singeringen som var sen pga av kanevalen. vi träffade Jonna & Maria vid signeringen. 
 
 
 
sen så gick vi runt lite och ställde oss vid scenen, det var ca en timme kvar men tiden gick rätt fort.
Blev förvånad att inte fler folk stod där framme vid staketet, men scenen i Göteborg är ju så hög. så man ser ju bättre längre bak (om man nu inte är kort, för då spelar det ingen roll var man står)
såg inte alls vad som hände längre in på scenen, men på kanten såg man ganska bra. så det var ju bra!
Fick några rätt så fina bilder tycker jag, det är verkligen lättare att fota när det är ljust ute. Rix FM festival börjar 16.00 i Göteborg. Frans började en halvtimme innan som uppvärming! Grym!! 
 
 
Efter Rix Fm slutat gick jag o Karolina till hotellet och väntade lite, det var ett tag tills min buss skulle gå. Träffade Therese från Helsingborg och pratade med henne lite, Sen kom Frans ute och började prata, fick hans autograf och tog 2 st till mina kusiner också :)
Träffade Matte, det var längesen, han var ju inte med på Albins signering.  Träffade också Zara. Danny & Måns! Snälla Frans kom och pratade lite till innan jag skulle gå till bussen.
Bussresan gick bra, jag var såg glad och satt och tänkte så jag missde gå av min hållplats när jag skulle gå av och fick åka en hållplats längre. Haha :)
 
 
 
 

RSS 2.0