Julgalan 17-18 december.<3

På lördag så gick vi upp kl 5 :O Vi var väldigt trötta men efter att vi gjort oss i ordning så och ätit frukost så drog vi till bussen som skulle gå 06.20 (:  När vi kom fram till resecentrum satte vi oss i väntsalen och vänta på att tåget skulle komma behövde inte vänta jättelänge.. när klockan blev 07.10 så kom tåget och vi klev på. I Hallsberg träffade vi Dilnya där vi även skulle byta tåg.  När tåget kom så gick vi såklart på och där i tåget satt vi i 1 timme och 30 min och hade massa skoj.. sa allt typ vi såg utanför fönstret haha :D och jag kollade DV & FB lite,  När vi kom fram i Stockholm så fick jag bästa känslan, älskar att va där uppe, vi satte oss en stund  & väntade på Erika efter en stund kom hon & hennes kompis omötte upp oss. Vi gick sen för att köpa SL24 tim - kort sen drog vi hem Erika :) Där lämnade vi våra grejer, kollade på massa skumma filmer  på tvn, och kollade på gamla bilder & lyssnade på musik  tills klockan blev kl 2-3 sen började vi göra oss iordning.  
 

                                 
                                  
                                  
                                   
                                  
När klockan började närma sig 5 så drog vi till tunnelbanan och åkte till globen. Fail vi trodde julgalan började kl 6 när det egentligen började 7 och insläpp halv 7 :P aja så kan det bli ibland... Vi gick runt på köpcentrumet som ligger där brevid globen, asså massa minnen<3 , träffade en söt danny i zooaffären, (ja en papegoja vi döpte han till danny) haha xD   Tillslut kunde vi gå ut och komma in på annexet där vi hängde av oss våra ytterkläder och gick in och shiiit vad fint det vaaar!!! Så mycket större och finare än örebros conventum hahah varför ens jämföra? ;D Vi fick vårat bord längst bak helt okej plats! Vi satt typ där själva hela kvällen massa skoj hade vi. skrattade typ åt ingenting hela tiden ! :D 

                                    
                                  
                                  
Sen efter all jättegod julmat, efterätt och fick träffa robin från idol glädjerus hehe och dom andra från idol va där med plus molly sanden (; Vi tog kort me robin och gick o satte oss då fanns inte våra tallrikar kvar :O FAIL! Det var saker kvar jue!! Men iallfall så började julshowen med alla artister (: Det var superduper najs med massa låtar och vi gick ju fram till sidan också så vi såg asbra, fast vi inte stod ivägen för några!:) sen så gick vi fram på mitten iaf lite längre fam mot slutet och då var Tobias i Broken door söt & vinkade! aaw<3 kul att han kände igen mig!(a) sen efter slutnummret tog de bort alla bord & stolar där längst fram och vi hjälpte till (a) och sen hade vi party på alla låtar, gud så varmt de blev, hot in here typ. Sen när klockan var typ 00.00 sjöng Loreen en låt.
                          
                          
                          
                          
                          
Sen vare Danny och freja som oxå bara körde en låt :O men grymma va dom! <3 
vi ba kommer va de verkligen inget mer?  Sen började dom plocka undan vi blev massa besviken... och stack till där vi hade våra ytterkläder fick dom efter 500 år. sen gick vi till Tbanan & efter en kvart så kom den typ, så åkte vi till söder lite....
               
               
               
               
               
                
                
               
               
               
               

frös lite på söder sen mötte vi en glad Danny, mindre glad Janna, hon försvann direkt typ, medans Danny ställde ner sina saker han gick och bär på när vi sa att han skulle få en sak av oss, så gick han fram till oss. vi gav han julklappen & så julkortet , hade det i fujisaken man får när dom skickar, var rätt stor bild :) frågade om han fick kolla jag ba " ja du kan kolla nu eller sen, gör som du vill" , hehe . ja han var massa söt & han förstod när vi sa varför vi var där,  han frågade om vi skulle till kyrkan & lite kramar & så .de sista han sa var god jul. hihi. söt! sen var vi som 3 glada barn på julafton och åkte hem till Erika sen. hemma där typ på en halvtimme :)

TAACK!!! :') bästa Danny <3 ,Jennifer,Dilnya & Erika för idag! :)

Fortsättning på söndag skriver jag om sen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0