Uport 2015, dag 3 :)

Vi sov ganska länge och sen gick vi upp och gick till stan för att kolla på Travel with the sun som spelade kl 13.30. Tekniken krånglade lite men sen kom spelningen igång, har inte sett dom förut men de var riktigt grymma.  Det var så varmt och solen stekte. superskönt! Superfint var det vid sjön denna dagen! :) Jag och Jessica gick och åt på stan och sen åt bussen hem. Jag redigerade lite bilder och vi laddade upp för kvällen.  :)
 
 
 
Vi gick lite efter 20.00. Gick vi ner till stan :) Det var jättefint och soligt väder så vacker solnedång.
Vi hann se Stiftelsen lite på slutet av deras spelning., sen köpt vi cider & stod i ölträltet lite sen ställde vi oss & skulle se Norlie & KKV... vi flyttades nog fram 10 meter?! långt fram var det iallfall vi hamnade sen.. allt var kaaoz men spelningen var mycket bra!!
 

 
efteråt köpte vi vatten.. men varför köpa vatten när man kan dricka annat? :) haha. vi köpte en cider till sen och stod i öltältet lite & sen skulle Hoffmaestro börja. var kul att höra highway man. grymt ös var det vi stod väldigt långt bak. sen hittade vi bättre platser vid ett träd fast ändå inte jättelångt fram. Efteråt spelade Eliphant vi såg henne lite men sen gick vi hem. hade hellre viljat ha catfight på lördagen men nu spelade dem ju på fredagen. Vi började gå hem och väl hemma så hör & ser vi litegrann att de skjuter raketer i stan.  Går ut på balkongen för att filma men nästan alla hamnar bakom träden utom den sista. men det var jättefint!! :)
 
 
 
Tusen Tack för en fantastisk dag & fantastisk festival :) ♥
Så mycket musik & glädje dessa dagar. TACK!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0