Sthlm 16-19 september <3

Nu har jag lagt in dom sista bilderna i datorn från helgen i sthlm, sådär 1 månad efter, haha xD inte redigerat alla riktigt än men nästa iaf ...tänkte att de kanske är dax att skriva om det också så ja jag börjar iaf.. :)
                            
Gick upp galet tidigt, åkte med bussen såg världens finaste soluppgång, tåg o sånt , framme vid 11 , Lina mötte mig på centralen vi fixade SLkort, åkte till hennes bror på söder & hade det bra, åt på min favoritpizzeria i sthlm asså dom har så stora pizzor som är mindre än tallriken :p, sen drog vi vidare mot gröna lund, åkte värsta omvägen men de kan ju också vara bra.

iaf väl där så fixade vi inträdes biljetter, precis då öppnade dom, jag fattade inte att man skulle stå i kö, så vi bara gick före alla eller ja många iaf, förlåt asså. väl framme vid scenen märkte vi att det redan var massa folk, vi satte oss på en bänk vid vattnet istället.. :)

                           

                            
sen efter det så gick vi tillbaka och tog platser på vänster sida men sen ändrade vi oss, fick asbra platser egentligen , på andra raden.  vi satte oss där typ 17.00 eller nått,världens segaste väntan, men några roliga figurer i spökhuset undehöll oss, vi käkade popcorn och lyssnade på musik, typ Danny jaa!: D iallfall timmarna gick och det började :D

                             
                 
The ark var så bra!! man bara såg hur alla grät också eftersom de var deras sista konsert! :'( har inte lyssnat på dom specciellt mycket, men en del låtar han man ju hört och så när man var liten.iaf efter konserten tog det hundra år innan man kom ut från gröna lund , sen ett år innan man kom iväg med båten som var mkt närmare att ta än att åka spårvagn&tunnelbana som vi åkte dit med :pnär vi kom till Linas bror igen så var jag inte alls trött, var så taggad! men vi somnade iaf vid 1-2 då vissa grannar också släckte lamporna ;)

--------------------------------------------------------------------------------
17 september!! <3
vaknade vid hav 9  hos Linas bror åt frukost & fixade och drog en timme senare...

                     
Kom fram vid 10.30 . såg hur mkt folk det var, men ställde oss på kanten nu igen då.
först var vi på typ fjärde raden men sen ba hamnade vi bakom några ulrik fans, dom gjorde oss döva typ redan en halvtimme före han sjöng. Träffade Natta där också, första gången vi pratade :)

                       
                        Ulrik munther


                      
                      En timme kvar!!! :''DDD

                     
                        Tagga tagga tagga!!

                    
                      OMG!!!1

                    
                     John&Edward Grimes.!

                   
                  Liam (John & Edward's manager.)

                  
                  BEEEZT!!! <3

Kaos kaos kaoz, efter dom sjungit vi drog till signeringen så fort vi kunde, 1 mils lång kö typ så kände att vi inte skulle komma fram men vi stod iaf kvar.. "ställ er två och två" "ställ er två & två!!!" . man ba jaaa! vi försökte men sen efter typ nån minut  gick vi till Natta. för hon var längre fram stod med henne kanske fem minuter sen ba..."dom måste gå ingen idé att ni står kvar" ..45 minuter i kö helt i onödan typ & man bara såg hur alla småtjejer grät asså sånna som var typ 8-9 år man ba nej :'( <3 . vi tog första tunnelbanan vi kunde ta. väl på tunnelbanan började jag inse att jag inte skulle träffa John & Edward :( blev typ asledsen, började känna hur dåligt jag mådde med , hur ont i huvudet jag hade .  vi kom iaf fram till söder och gick till Linas bror, drog ut sen & satte oss på en bänk.

               
               Saknade söder! <3

Vi satt på bänken en stund sen gick vi och letade celsius på konsum, hittade inte :( så köpte redbull & choklad, ja bästa maten typ när man mår dåligt!gick tillbaka till Linas bror och hade längenheten för oss själva nu med, de slutade med att jag la mig och vilade i deras soffa och sen vaknade 45 minuter senare av att de var nästan mörkt. skulle äta Linas bröd och orkade inte öppna påsen, asså då är de illa! :/ satt vid datorn och så såg vi på lite film, gick och la mig 22.30 igen och sov lungt, fast grannarna festade , vaknade lagom till att Linas bror kom hem mitt i natten. :)
              
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18 september! :) <3

Vaknade upp nån gång vid 10 . vi dushade & åt frukost. :D sen ut, först till centralen för att låsa in våra väskor, haha vad är grejen med att vi lyckas hitta den ENDA skåpgrejen där man INTE kan betala med kort, utan bara mynt, haha såå fail. men iaf efter ett tag hade vi lyckas låsa in våra väskor , så åkte vi mot östermalm? för att träffa Linas kompis, vi åt på en grill. en geting skrämde mig så vi åt ute istället , söta små fåglar började flockas runt oss, haha de var inte lite fåglar. iaf sen efter en stund sa vi hejdå & åkte mot söder agaiin. asså nu börjar jag känna mig hemma där (a) vi hittade Celsius på ICA! så nu vet vi vart de finns, japp! vi gick till en bänk och satt där och chillade lite.

              
              Söta fåglar :p

             
              Celsius in my <3

              
              Lina, på bussen :)

              
              <3

             
                Vip/pressrum :)

sen tog vi bussen mot Gustavsberg & true talent. Väl där så var de inte svårt att hitta, vi följde bara alla skyltar, var framme nån gång vid dörrarna 17.00 ...lite onödigt kanske eftersom vi inte behövde köa o så,. men bra på ett sätt eftersom vi inte visste vart de låg, 45 minuter går rätt snabbt ändå. fail att vi stod i vanliga kön först och sen märkte att vi skulle stå vid vip&press kön (y) vi hade ju inte kunnat ta med våra biljetter för dom kom på fredagen och då var vi ju redan i sthlm så vi stod på en lista (a) väl där inne så visste vi inte vart vi skulle gå och så, men vi fick gå till ett rum. chillade där lite & åt salta pinnar.  jag skulle leta efter toa så fanns de bara dom som var stopp i.så var vi påväg tillbaka till rummet. så säger jag till Lina "finns de inga andra....?" precis då går en Danny förbi oss. man ba nej inte alls pinsamt... vi gick inte fram för han såg lite upptagen ut. iaf sen så fick vi veta att vi fick fota men utan blixt! :D vi tog platserna sen. sjukt bra att vi lyckades få platser brevid varandra fast våra lappar inte satt där egentligen :p  sjukt kul att se alla som sjöng! sjukt kul att se Danny när alla sjöng:) var några pauser och i en av pauserna välte Danny ut vatten, lillen :p <3 sofia stukade foten så hon fick sitta ner, synd för dom hade ju övat så mycket hur hon skulle gå osv, men det blev sjukt fint när hon satt ner... Jakob & Ellinor i duell....Danny skulle välja vem som åkte ut. :'(( var inte alls kul att se...man bara såg hur jobbigt det var för honom, man ba låt han slippa välja :'( tillslut tvingade dom fram ett svar från honom....


Några av alla bilder jag tog under framträdandena , vissa blev bättre än andra & så, allt handlar om ljuset och så. men dom blev ändå rätt bra tycker jag, från att vara en vanlig kamera. det gick verkligen inte fota när ida sjöng:(därför blev den bilden som den blev. men den får vara med ändå. så att alla får var sin bild!:D


                     
                            

väntade kvar lite i studion, men insåg sen att vi inte skulle träffa honom där, så vi gick ut, väntade en liten stund ute och grät på en trappa. Fred kom & hälsade på oss samtidigt som han pratade i telefon, och sen hörde man skitsnack från vissa i TT om någon i TT. okej då vet man....Lina övertalade mig iallfall sen att gå eftersom hennes kompis inte ville vi skulle komma hem till henne så sent + att vi skulle hämta väskorna på T-centralen först...så vi började gå mot bussen, väntade nån minut sen kom den. drygaste resan ever, kändes som hundra år, vi bara grät...sen när vi kom fram till slussen så tog vi första T-banan mot Tcentralen. gick av. och så bara helt plötsligt går MATTE,Cattis & deras dotter där eller ja hon låg i vagnen, jag såg henne inte. jag såg knappt cattis heller, jag kollade bara på Matte. försökte fatta om de var han eller inte,fattade inte först. men de var han!! vi gick fram, kramades. han frågade hur vi mådde. "bra,fast..." så började jag babbla på massa om Danny & True talent. "va är de sant?då måste jag prata med honom"...vi hann inte snacka mycket. för dom hade bråttom, men ändå ÖDET att han var där just på samma plats & samma tid som oss. allt blev genast mycket bättre för en stund, vi hämtade väskorna, sen började man tänka på Danny igen....
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Helt Grymt awesome helg, den 19e så vaknade vi sjukt tidigt, Linas tåg skulle gå vid lite efter 8 så vi var tvunga att åka typ halv 8. så segt efter ha sovit typ 3 timmar. :( hände inget specciellt efter hon hade åkt, jag surfa gratis på en dator på centralen, haha. mitt tåg gick typ 11 var hemma vid 17 tiden typ...

TACK Lina, Danny, Matte, John,Edward,Natta,,Natta, Ulrik, The ark & alla underbara personer man såg/träffade  i helgen! :)




Kommentarer
Postat av: ANNIE ~ FOTO&DESIGN

sv: tack! älskar den hehe, den kommer från gina tricot :D

2011-10-23 @ 21:19:29
URL: http://annuut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0