Måndag 24/1 -2011

Tjaa, ny dag & ny vecka.  som jag skrev var jag i falkenberg i lördags, vi åkte hem vid 18.30 ungefär, till kvällsmat åt vi mammas goda pannkakor, för längesen jag åt dom . sen såg vi på en film på tvn, inte så bra, men helt okey, sen igår gick jag upp tidigt, flyttade över bilder, till usbminne.. sen blev jag körd till Gekås . gick runt där några timmar själv & provade massa byxor. hittade ett par, och även lite andra saker som jag tänkte ta kort på ikväll eller imorgon.   oftast brukar jag se/träffa folk som jag känner när jag är på gekås, men det gjorde jag konstigt nog inte igår.  för några år sen så såg ibland några kändisar där också som var där och handlade. ;)

när jag handlat klart &  kom hem så var mormor hos oss på besök, 3vligt. :) hon fyller 80 år om en vecka & nästa lördag den 5e så blir det kalas :)


en bild jag tog igår, alla katterna satt på bilen. såå söta.




Danny,Ellen& Annie . två år sen SATS i malmö<3
grymt kul dag, min första långa resa typ ^^ känns som det inte var alls längesen som vi gick upp för alla dom hundra miljoner trapporna , eller väntade utanför den där dörren. det var riktigt nära vi inte ens fick komma fram på signeringen , för det var bara en grupp efter oss , sen stängde dom av... men tur vi kom fram ändå Elin var före mig och sen var det jag :)



Han ställde sig upp och kramade mig , var inte alls beredd på de, han viskade något i mitt öra som jag glömt av  hahah xD

Autograferna på bild, haha juste vi träffade Tobbe trollkarl också,hans autograf var kopierad och han delade ut vykort, hahaha xD 

/ puss ♥ <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0